20 жовтня, 2020

Міжнародний день кухаря і кулінара

Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято – Міжнародний день кухаря і кулінара, який був заснований конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств в 2004 році. До цієї дати відділом виробничої літератури був підготовлений захід «20 жовтня – Міжнародний день кухаря і кулінара».

Кухня народів світу - це не лише розмаїття продуктів, але й поєднання їх видів, смаку та кольору, способи приготування, стиль життя, традиції тощо. Якщо Ви хочете навчитися смачно готувати або довершити свої кулінарні здібності, ця виставка - для Вас! Вона допоможе Вам сміливо експериментувати, виявляти творчість, безмежну фантазію, створювати особливу атмосферу за столом у будні і свята.

Для школярів  відбулась презентація книжково-ілюстративної виставки «Кулінарна мудрість», проведена вікторина «Історія і значення професії кулінара». На виставці представлена література, яка відображає те найкраще, що надбано у галузі кулінарного мистецтва, наведена рецептура і технології приготування багатьох страв, кулінарних виробів, напоїв, придуманих і розроблених як майстрами-поварами, так і господинями, які щодня дарують радість трапези своїй сім'ї.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар