01 грудня, 2020

СНІД: хто попереджений, той захищений

З 1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для життя людей несе ця глобальна проблема. Символом боротьби зі СНІДОМ є червона стрічка, жодна акція не обходиться зараз без неї. 
В ці дні в школі проходять інформаційно-профілактичні заходи до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом, які спрямовані на підвищення рівня обізнаності учнівської молоді про смертельно небезпечну хворобу.
Учні активно долучилися до підготовки заходів: виготовили та вручили символічні червоні стрічки та інформаційні листівки, взяли участь в анкетуванні «Що ми знаємо про СНІД».
Бібліотекар Шпитчук О.М. представили книжкову виставку «СНІД: чума ХХІ століття».
Проведені заходи сприяли моральному вихованню молоді, формуванню уявлення про небезпеку ВІЛ/СНІДу, розумінню необхідності дотримання правил культури стосунків юнаків і дівчат. Учні ще раз усвідомили, що основним засобом убезпечити себе та попередити поширення ВІЛ-інфекції є дотримання здорового способу життя і відмова від ризикованої щодо інфікування ВІЛ поведінки.
Захисти себе і того, кого ти любиш!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар